Tilbake
Ellen Uglestad
Julie Marie Naglestad
Espen Winpics Winther
Amber Booking
Skriv ut

Møte med musikk

Målsetningen med prosjektet er å gi elevene et innblikk i en musikalsk prosess hvor rammen er å lage en låt som skal spilles inn på CD. Involveringen til eleven kan skje på mange ulike nivåer og uavhengig av elevenes bidrag vil de få innblikk i det å spille i band og prosessen ved det å gi ut låter på album i dag. Elevene kan bidra med inspirasjon og ideer til bandnavn, låttittel, tekststrofer og logo og andre kreative innspill i tillegg til å delta som musiker, tekstforfatter, vokalist, korist, rigger, studioassistent, co-produsent eller designer/grafiker. Elevene kan velge hvor mye og hva de ønsker å bidra med, målsetningen er å fortelle en historie sammen i et trygt og interaktivt forum.

Tilbudet har verkstedsform og skal gjennomføres over flere dager. Utøverne blir kjent med elevgruppen og de skal sammen skape et kreativt og sosialt rom for utfoldelse. Dette tilbudet er kun til elevene på Bakkeåsen ungdomsskole

Facebook: https://www.facebook.com/moetemedmusikk/?fref=ts

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Møte med musikk
  • Produsent: Buskerud fylkeskommune i samarbeid med utøverne og Mads Martinsen og Mona Helleland Varpe på Amber Booking.
  • Idé/opplegg: Hilde Eriksen, DKS i videregående opplæring i Buskerud

Om kunstner / utøver / gruppe

Pål Angelskår var i ti år låtskriver og vokalist i bandet "Minor Majority", som har spilt over 500 konserter over hele Europa og solgt mer enn 150 000 plater. Han har vært nominert til Spellemannsprisen tre ganger og vant med "Minor Majority" i pop-kategorien i 2006 for albumet Reasons to hang Around. I 2012 debuterte han som solo-artist med platen "Follow Me". I 2011 debuterte Angelskår som forfatter med diktsamlingen I Sommer skal jeg gifte meg med Cecilie.  Novellesamlingen Er vi venner igjen? kommer høsten 2014.

Ole Petter Andreassen har produsert og fremført egen musikk i 15 år, vært nominert (fire ganger) til Spellemannsprisen med alle tre hovedprosjektene sine ("Thulsa Doom", "The Cumshots", "Black Debbath"), og vunnet to. I 2013 er han opptatt med Black Debbath og sitt eget prosjekt, "El Doom & The Born Electric"; sistnevnte lanserte sitt kritikerroste debutalbum i 2012. Andreassen turnerer i både inn- og utland med band som "SHINING" og "Kvelertak".

Trond Slåke er hardtslående rocketrommis i "Orango" og barne-tv snekker, "Trond med Hammern" på NRKsuper. Slåle jobber med traktor og rock fra sitt småbruk i Vestfold. Slåke har turnert på kryss og tvers i Norge med rockebandet "Orango" gjennom en årrekke.

Roar Nilsen er musiker, produsent og tekniker. Han har bakgrunn fra UiO med en mastergrad i musikk, innspillingsteknikk og arrangering. De siste 6 årene har han jobbet i sitt eget studio Parachute Studios i Oslo. Nilsen spiller gitar i bandet til Pål Angelskår, gitar og orgel i ”El Doom & The Born Electric”, og bass i Kristopher Schaus ”The Dogs”.